четвер, 2 квітня 2020 р.


Шановні учні, батьки!

Зараз нам усім нелегко.  Під  час карантину навчальний матеріал засвоюється за допомогою дистанційного навчання. Після карантину – через ущільнення матеріалу з організацією повторення окремих тем. Тож, дорогі діти, від нас з вами залежить, як довго ми будемо навчатися влітку. Хочу подякувати тим, хто активно включився в дистанційне навчання, виконує завдання, надсилає учителям для перевірки. Звертаюся до тих, хто вирішив, що карантин – це канікули. Рекомендую вам долучитися до виконання домашніх завдань. При потребі телефонуйте вчителям, вони завжди прийдуть на допомогу, якщо є проблема.
Шановні батьки! Саме зараз нам дуже потрібна ваша підтримка! Давайте разом допоможемо нашим дітям засвоїти навчальний матеріал. Цікавтеся успіхами дитини, контролюйте самостійну роботу, спілкуйтеся з педагогами. Впевнена, разом ми подолаємо усі негаразди!
Наразі ми започаткували на нашому блозі рубрику «Навчаємося дистанційно: крок за кроком», де будемо розповідати вам, як саме ми працюємо з учнями, які технології використовуємо, на яких інтернет-ресурсах та онлайн-платформах  працюємо. ДОЛУЧАЙТЕСЯ!

Щастя нам усім і здоровя!

                                                  Заступник директора з НВР Т. М. Спиця

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.