четвер, 23 квітня 2020 р.


ХТО ТАКИЙ ПСИХОЛОГ І ЧОМУ ВАРТО СПІЛКУВАТИСЯ З НИМ!
Психологія - точна та складна наука, яка має в собі багато таємниць. Стати справжнім майстром психології може лише та людина, яка щиро вірить у те, що робить!!!!
Психолог - кваліфікований  спеціаліст!!! Він  ніби  чарівник або фея із чарівною паличкою, тому що вміє бачити який у людей настрій, емоції та почуття. Коли комусь сумно, страшно, тривожно, він  намагається розібратися, чому так, і пояснити, що не все так погано, як здається. Коли виникають проблеми, він акценту на тому, що завжди є вихід з будь-якої ситуації. Допомагає змінювати звички, поведінку, а також досліджує, чи має людина гарно розвинені пізнавальні процеси: пам’ять, увага, мислення.
         Психолог навчає, відслідковувати та усвідомлювати, що відбувається з тілом, які емоції панують в ньому під час  різних ситуацій. Звертає увагу на те, що можна  потоваришувати з почуттями та емоціями, формує навички які допоможуть екологічно проявляти їх, навчає як можна злитися, не завдаючи шкоди іншим, та як можна домагатися свого без сварок, сліз чи істерик. А також він розповідє про правила спілкування, любов, повагу та взаємодію. Навчає як дружити, чути і розуміти одне одного, вирішувати конфліктні ситуації мирним шляхом (не сваритися, а домовлятися)!
         Психолог ніби  лікар, який лікує  не ліками та уколами, а словом, підтримкою і своєю присутністю. Допомагає як дорослим так  дітям зрозуміти потреби і бажання одне одного та  навчитися задовольняти їх.

Консультація у психолога, це не страшно, а КОРИСНО! Конфеденційність, добровільність, толерантність та нейтральність - головні правила психолога!!!!

Консультація психолога це:
*    це крок до знайомства з  собою, зі своїм внутрішнім світом;
*     це розкриття нових можливостей;
*    це пошук мотивації та ресурсів;
*    це крок до впевненості та самореацізації;
*    це знаходження шляхів вирішення проблемних ситуацій;
*    це усвідомлення своїх прагнень та кроки до їх реалізації;
*     це великий прояв  любові та турботи  до себе та до свого розвитку.

Запрошую на консультацію !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.