четвер, 17 жовтня 2019 р.


Дружня зустріч учнів Абазівської школи зі спортсменами обласної ДЮСШ ім.Бутовського та школи вищої спортивної майстерності відбулася на території Абазівського сільського клубу 17 жовтня 2019 року.
Учні спортивних шкіл завітали до нашої школи в гості для того, щоб показати своє вміння , прорекламувати здоровий спосіб життя і розширити наші знання з такого виду спорту як вільна боротьба.
 Адже фізкультура і спорт в нашому житті мають таке серйозне і видиме значення, що говорити про це, здається,  просто немає потреби. Кожна людина  може самостійно проаналізувати і оцінити значення фізкультури і спорту в своєму власному житті. Бо найцінніше, що є у людини — це здоров’я. Його не можна купити ні за які гроші.
Але при цьому не можна забувати, що заняття фізичними вправами  не тільки впливає на організм людини, а має і  загальнонаціональне і патріотичне  значення, бо це  по-справжньому сила і здоров′я нації. Спорт загартовує не тільки тіло, а й душу.
Зайняття спортом формує в особистості почуття відповідальності й обов’язковості, вчить правильно розподіляти свій час, завдяки цьому формується звичка послідовності в діях та вміння якісно організовувати свої справи. Тому і у нашій школі багато років футбольна команда,учні якої із задоволенням привозять грамоти за призові місця у будь-яку пору року.

 Вихованці спортивної школи , незважаючи на осінню погоду, блискавично продемонстрували свою  гарну фізичну підготовку, показали високий рівень володіння різноманітних технічних прийомів.Особливо із захопленням діти спостерігали за прийомами кидків та переворотів.Це і не дивно, бо всі учні спортивної школи- це кандидати у майстри спорту,переможці різноманітних чемпіонатів українського та європейського масштабу.
 
 Після виступу учні спортивної школи з нашою  шкільною футбольною командою на знак  пам’яті дружніх стосунків висадили дерево дружби на шкільному подвір’ї.
Зустріч пройшла у теплій  та невимушеній атмосфері ,  усім присутнім сподобався виступ спортсменів і школярі з гарним настроєм повернулися до своїх занять.

Педагог- організатор Чорняєва В.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.