пʼятниця, 4 жовтня 2019 р.


Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій  усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками школярів та педагогів.
  
        День учителя у нашій школі є великим святом не тільки для вчителів, а і для учнів. У нашій школі  ми його відзначили нетрадиційно . Протягом всього святкового дня у приміщені школи працювала шкільна пошта, за допомогою якої учні «відправляли » всім працівникам школи вітальні листівки з найкращими побажаннями. Також  у п'ятницю  наш учнівський парламент проводив день учнівського самоврядування.  Учні  9- 11 класів проводили заняття  для учнів початкової і середньої школи.День самоврядування пройшов дуже цікаво для учнів, дав їм новий досвід та враження.

Після уроків  відбувся святковий концерт. У рекреації школи  зібрався весь педагогічний колектив, а учні підготували чудові концертні номери і привітання. На концерті  були  представлені веселі сценки з учнівського життя,пісні і танці,  в яких брали участь учні 4-11 класів. Чудовий настрій і заряд енергії отримали  вчителі та всі працівники школи  від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок. 



Педагог-організатор Чорняєва В.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.