вівторок, 27 лютого 2018 р.

ТВОРЧІ ЗВІТИ ВЧИТЕЛІВ

27 лютого відбулися творчі звіти учителів, які атестуються у 2018 році.

        Мирошніченко Олена Євгеніївна працює над проблемним питанням «Формування в учнів самоосвітньої діяльності під час пошуково – дослідницької роботи на уроках фізики, інформатики, математики».

         Виконання  пошуково – дослідницьких  робіт, які пропонує учням Олена Євгеніївна,  сприяє закріпленню, поглибленню, розширенню та систематизації знань; формує потребу до постійної самоосвіти та  навички самостійної дослідницької діяльності, розвиває  творчі  здібності учнів. У якості творчих домашніх завдань учням пропонується  підготовка  повідомлень, пошук відповідей  та ті чи інші питання, написання рефератів, складання кросвордів  тощо. Ця діяльність підштовхує до повсякденної роботи з додатковою літературою, відвідування  бібліотек, пошуку інших джерел інформації (всесвітня мережа).

Для підготовки дітей до формування своїх пошуково – дослідницьких  робіт від постановки проблеми до оформлення і захисту своїх робіт учитель широко   використовує проектну методику. Учитель розробила систему навчальних проектів для 7 класу.

Олена Євгеніївна – ке5рівник шкільного методичного обєднання вчителів природничо-математичного циклу школи з 2012 року, член районної т ворчої групи учителів інформатики з 2016 року.



Андрієць Олександр Петрович  працює над проблемою «Вдосконалення техніки володіння м’ячем  на уроках фізичної культури». Олександр Петрович  вважає, що  метою кожного уроку фізичної культури   є формування в учнів стійкої мотивації до збереження і зміцнення свого здоров'я.  Організовує та проводить активну позакласну роботу: День здоров'я, День спорту,  Малі олімпійські ігри, спартакіади, «Козацькі забави», першість школи з футболу, волейболу, піонерболу, змагання з міні-футболу ( хлопці і дівчата), настільного тенісу ( хлопці і дівчата), Олімпійський тиждень, шахово-шашковий турнір, веселі старти тощо.

 Під його керівництвом учні школи щорічно  беруть участь у районних спортивних змаганнях та конкурсах. Проводить роботу з обдарованими учнями. За останні три роки призові місця на районному рівні систематично має команда дівчат із настільного тенісу (20016рік –ІІ місце,2017 рік – І місце).  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.