понеділок, 26 лютого 2018 р.

         24 лютого 2018 року  в рамках проведення Дня відкритих дверей учні 11 класу разом зі своїм класним керівником Черевань О.І. відвідали Київський національний університет культури і мистецтв та зустрілися з почесним президентом КНУКіМ  М.М.Поплавським., який повідомив, що Київський національний університет культури і мистецтв має понад 1000 бюджетних місць, а також, що оголошений творчий конкурс на 20 безкоштовних місць за рахунок університету. Також учні  зустрілися з відомим актором та режисером Ахтемом Сейтаблаєвим та акторкою серіала «Школа»  Іриною Кудашовою .

        За сприяння начальника Відділу освіти  Полтавської РДА Веретільник Н.В., головного спеціаліста Міщанін Л.В. для випускників  у цей день було гарантовано організаційне, транспортне забезпечення, екскурсійне обслуговування та харчування.


      У  КНУКіМ випускникам провели екскурсію 11 факультетами, де перед ними виступали декани та представники різних факультетів, рекламуючи спеціальност, які можуть здобути учні в їхньому університеті. Одинадцятикласники нашої школи  вдячні  дорослим за те, що вони мали можливість дізналися про  безліч цікавих, творчих, перспективних й сучасних професій та  за турботу за їх професійне самовизначення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.