вівторок, 5 грудня 2017 р.

Торгівля людьми – це одне з найнегативніших явищ сучасного світу, це лихий злочин, жертвами якого можуть стати чоловіки, жінки і навіть діти, як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації. Нині у світі понад 21 мільйон людей є жертвами примусової праці. 
2 грудня – Міжнародний день за відміну рабства.
4 грудня у Абазівській ЗОШ І-ІІІ ст. були проведені інформаційні хвилинки «Рабство та його сучасні прояви» . Для учнів школи було проведене анкетування «Торгівля людьми – найжахливіша форма злочинності» для учнів 8-11 класів Тренінгові заняття «Обережно! Торгують людьми».Учні стробулави визначити поняття «Торгівля людьми» ознайомилися із основними формами  та причинами торгівлі людьми,  жвава дискусія відбулась після перегляду фрагменту відеофільму «Життя на продаж», на завершення заходу діти зідналися куди потрібно звертатися за допомогою.

Національна “гаряча лінія” з питань протидії торгівлі людьми 0-800-500-225 (дзвінки в межах України безкоштовні);  +38-044-205-37-36; 205-36-94 (для дзвінків у межах Києва та з-за кордону).


Практичний психолог Черевань О.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.