вівторок, 19 грудня 2017 р.

По Вкраїні з краю в край їде Святий Миколай

Всі дорослі та діти чекають на грудневу казку, котра приходить зі святом Миколая.
 19  грудня  Свято Миколая в Абазівській  ЗОШ І-ІІІ ст. почалося ще зранку, коли він із незмінними супутниками  — ангелами та чортиками— «мандрував із класу в клас, вручаючи ґречним дітям подарунки  (придбані, звичайно ж, батьками)
 А потім шлях його ліг у наш дитячий садочок «Світанок». Діти були дуже раді таким гостям і після зустрічі довго не відпускали їх, намагаючись хоч доторкнутися до краю одягу дорогого гостя!
Після цього усією школою відправилися до Абазівського сільського будинку культури, де провели свято   «По Вкраїні з краю в край їде Святий Миколай», яке  об’єднало   у спільному колі  дітей, учителів,  батьків, громадськість.            
Будинку культури  на всіх чекала не просто святково прибрана сцена, а шедевр сучасного дизайну!  Засніжена хатинка під соломою,  мистецьки оформлені подарункові коробки, шикарне крісло для Святого Миколая — ці  оригінальні ідеї педагога –організатора Наталії Григорівни Логін, втілені нею ж і учнями старших класів, викликали в гостей подив і захоплення.      
Учні 5-10 класів разам із заступником директора Спицею Тетяною Михайлівною та педагогом –організатором Логін Наталією Григорівною підготували невеличку святкову композицію, у якій було все: прекрасний танець, чарівні ведучі, Святий Миколай з ангелами, чортики, хоровий спів і навіть гра на флейті.
 Після такого ліричного вступу на дітей чекали сюрпризи трохи іншого ґатунку.   Директор школи Цимбалюк Тетяна Анатоліївна пригадала внесок у імідж школи кожного учня: переможці шкільних конкурсів та олімпіад, учасники районних конкурсів та олімпіад, переможці спортивних змагань та конкурсів малюнків отримали грамоти.  Та й це ще не все. Адже на свято були запрошені  гості, які впродовж багатьох років тісно співпрацюють із школою. Це сільський голова Міхно Павло Іванович,  депутат районної ради Рябокінь Григорій Костянтинович та абазівський меценат  Дуліч Сергій Васильович. Кожен із них сказав дітям добре слово, а Сергій Васильович ще й вручив цінні подарунки. Наприклад, в номінації «Золота ракетка» переможці змагань з тенісу отримали від нього справжні професійні тенісні ракетки!                               
Директор школи Тетяна Анатоліївна, яка, до речі, ініціювала це грандіозне свято і приклала до його організації багато праці,  вручила всім номінантам солодкі подарунки, придбані за кошти спонсора — приватного   підприємця Лесі Миколаївни Пономаренко.


Учитель української мови та літератури Тетяна Петрівна Іщенко


Більше фото ви можете переглянути ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.