пʼятниця, 29 травня 2020 р.


Дорогі учні!
 Шановні вчителі і батьки, абазівська громадо!

       2019-2020 навчальний  рік  ,  як і завжди , у нашій школі був щедрим і багатим на перемоги, творчі  звершення і досягнення. Саме у цей рік ми постійно відчували розуміння та  допомогу батьківської громади у навчанні наших дітей. Кожен вчитель  працював наполегливо ,віртуозно, неординарно, талановито , доклав багато зусиль для того, щоб кожний учень опанував навчальні програми та отримав міцні знання. Колектив нашої школи завжди знаходив підтримку  і дієву допомогу  від начальника відділу освіти , культури,молоді та спорту Полтавської РДА  Веретільник Н.В., голови сільської ради Міхна П.І. та депутата районної  ради Рябоконя Г.К. , керівника ТОВ  « Агро-Коновалівка» КалюжногоО.І., громадського об’єднання « ДСВ» та його керівника Дуліча С.В.
Щиро вітаю всіх зі Святом Останнього дзвоника та успішним завершенням навчального року!
У цей святковий день звертаюся до всіх  школярів  з побажанням добра, щастя і здоров’я.  Останній шкільний дзвоник сповіщає вам про омріяний прихід літніх канікул. Я вірю в те, що ви проведете їх весело і цікаво, загартуєтеся, наберетеся сил, зустрінете нових друзів.

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні випускників, для яких рік був надзвичайно важливим, вирішальним і відповідальним. Останній шкільний дзвоник – це початок вашої дороги у нове, незвідане доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний важливий вибір. Тож нехай попереду на вас чекають нові вершини та досягнення, а стежини будуть світлі та радісні; нехай усі ваші ідеї, мрії та задуми втіляться у реальному житті. 

По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів та бабусьДорогі діти! Цінуйте і шануйте їхню любов, підтримку, турботу і піклування. Пам’ятайте, що саме батьки є вашою надійною опорою в житті.

У День Останнього дзвоника щиро вітаю та висловлюю особливу подяку  колегам-учителям та усім працівникам  школи.
Впевнена, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на розвиток шкільної освіти, виховання у юних серцях почуття добра, людяності, любові до України й рідного краю, сім’ї і школи.
Вітаю місцеву громаду і наших друзів-меценатів, адже День Останнього дзвоника є по-справжньому всенародним святом. Вірю, що спільними зусиллями ми й надалі плекатимемо сучасне  й майбутнє нашого села – дітей та учнівську молодь, які розбудовуватимуть українську державу, гідно представлятимуть її у світі.

Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.
 З повагою директор Абазівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Тетяна Анатоліївна Цимбалюк




Автор відео педагог-організатор Чорняєва В.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.