пʼятниця, 24 листопада 2017 р.

Приєднайтеся  до всеукраїнської акції
«Запали свічку»

        Кожен народ має свою  історічну пам’ять. Минуло багато років  від часу страшної трагедії Голодомору 1932-1933 років. Кажуть, що час лікує душевні рани. Але рану в серці України, пов’язану з Голодомором 1932-1933 років, загоїти неможливо. Вона завжди нагадуватиме про те, як у людей відбирали хліб, забирали все, чим можна було підтримувати життя.
     25.11. 2017  біля пам’ятного знаку жертвам Голодомору відбувся мітинг-реквієм. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять загиблих від голоду. "На долю нашої держави випали немало випробувань. Вшанування пам'яті жертв Голодомору - важливий крок до відродження людської свідомості, до розуміння необхідності збереження миру і злагоди в державі ", - зазначив учитель історії та правознавства Хажанець О.П.
         Завтра, 25 листопада, ми разом з тисячами громадян  приєднаємося до всеукраїнської акції «Запали свічку», яка розпочнеться о 16 годині.

        Кажуть, що поставлена на вікно свічка – данина тим, хто не корився і не був здоланий. А палаюча свічка – наша пам’ять про мільйони загублених життів.

Директор школи Т.А. Цимбалюк

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.