четвер, 26 жовтня 2017 р.

      Невеличка група любителів поезії з Абазівської ЗОШ 25 жовтня взяла участь у дуже цікавому заході — презентації нової книги полтавської письменниці  Галини Вовченко.  Ця збірочка під зворушливою назвою «П’ю серцем кожну днину» вміщує 60 віршів на різні теми: тут і громадянська лірика, й філософська, й інтимна.  Презентація відбулася у книгарні «Українська книга», що на Соборній, 37.
         На святі були друзі пані Галини та просто залюблені в поетичне Слово небайдужі люди. Тому й атмосфера свята була тепла, затишна, родинна. Гості затамувавши подих слухали вірші у виконанні авторки та пісні на слова Галини Вовченко у прекрасному акапельному виконанні Віри Андріївни Мотчани.       
         Дітям було приємно й цікаво знаходитися серед творчих особистостей, брати участь в обговоренні.  А як здивувала нас пані Галина Михайленко (редактор новонародженої книги) читанням в оригіналі вірша Поля Верлена!

         Вдячні слухачі з Абазівки  подарували Галині Василівні квіти.  Письменниця підписувала книги на згадку, а потім пригостила всіх присутніх  фруктами та солодощами.     


Учитель української мови та літератури Т.П. Іщенко

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.