четвер, 12 жовтня 2017 р.

Зустріч із військовим комісаром

Щороку 14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці,  українських козаків, відзначається  День захисника України.
Напередодні Дня захисника України в Абазівську ЗОШ І-ІІІ ст. завітав військовий комісар  Полтавського районного військового комісаріату Янкін Руслан Миколайович. Він зустрівся з учнями 7-11 класів. Відбулася серйозна розмова про події, що відбуваються на сході країни, про українську армію і необхідність патріотичного виховання молоді. Руслан Миколайович  акцентував увагу на тому, що  захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов'язком громадян України.  Розповів про мужність та героїзм  захисників незалежності і територіальної цілісності України.
     На заході виступила учитель української мови та літератури Іщенко Т. П.  . «Ми маємо розуміти, - сказала Тетяна Петрівна, - що недруг ніколи не наважиться завоювати землю, народ якої має сильну армію. Адже армія – це не тільки й не стільки потужна зброя, це великою мірою сильні духом люди.»
Учитель курсу «Захист Вітчизни» Хажанець Олександр Панасович підготував для учнів пізнавальну вікторину. Найактивнішими знавцями виявилися учні 7 класу!
Директор школи Тетяна Анатоліївна Цимбалюк  впевнена, що після цієї зустрічі кожен юнак серцем зрозумів, що служба в лавах збройних сил України – почесний обов’язок кожного громадянина!


Заступник директора з НВР Спиця Т.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.