понеділок, 23 жовтня 2017 р.

          19  жовтня  2017 року відбулося  перше засідання загальношкільного  батьківського комітету, на якому були присутні  голови та  члени  класних комітетів, директор школи .


 Директор школи  висловила  щиру подяку голові загальношкільного  батьківського комітету Глущенко О.Д.  за активну допомогу  школі , небайдужість та увагу до вирішення всіх шкільних проблем.  Клопітку роботу було проведено Оленою Дмитрівною з активізації  діяльності батьківської громадськості,  за її ініціативою, за підтримкою загальношкільного батьківського комітету  за батьківські кошти було придбано спортивний інвентар,  навчальне обладнання з фізики, біології , матеріальні заохочення для відзначення досягнень учнів .
Адміністрація, педагагогічний колектив вдячні  Глущенко О.Д.  за особистий внесок у  визначенні приорітетних напрямів  розвитку  навчального закладу.


На засіданні було обрану нову голову загальношкільного батьківського комітету  , нею  стала голова  батьківського комітету 1 класу  Шкурупій  Н.М.яка впродовж  3 років очолювала  батьківський комітет у ДНЗ « Світанок». Батьки побажали   Надії  Михайлівні     успіхів  і натхнення у роботі ,  запевнили, що завжди її підтримають та прийдуть на допомогу.

На виконання рішення загальношкільної батьківської конференції  на засіданні  були визначені  пріоритетні  напрями модернізації матеріально-технічної бази  за програмою «Сільська школа »:
-         Придбання  щорічно шкільних меблів  для учнів 5 класу;
-         Заміна дошок у класних кімнатах;
-         Придбання мультимедійного обладнання  у кожний клас.
На засіданні також було заначено, що  батьківська громада  буде і далі надавати спонсорську допомогу  на придбання навчального обладнання, наочності . 


Директор школи Т.А. Цимбалюк

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.