вівторок, 24 грудня 2019 р.


Підводимо підсумки роботи над проектом  eTwinning
«Різдвяна листівка і обмін традиціями»

Незвичайна ялинка з’явилась цьогоріч у Абазівській школі. Прикрашена вона не іграшками, не блискітками і навіть не гірляндами, зробленими руками дітей, а  святковими листівками, які отримали ми від школярів з різних країн Європи.

Ще восени наша школа долучилась до міжнародного проєкту eTwinning «Різдвяна листівка і обмін традиціями» (Координатори -  Наталія Олефіренко, учитель початкових класів та мистецтва, та   Надія Косиця, учитель іноземної мови). Кожен клас приготував  різдвяну листівку. На  уроках англійської мови діти написали повідомлення про традиції святкування Різдва в Україні.  Листи надіслано в 11 країн.
  
А 24 грудня зібралися усі учні школи, щоб підвести підсумки роботи над проєктом. Представники 6-10 класів зачитували уривки з отриманих листів. Цікаво було дізнатися про святкування Різдва в різних країнах. Сюрпризом стали відеовітання від школярів  з Естонії та Латвії.
Третьокласники  заспівали українську колядку та привітали присутніх з Різдвом Христовим 14 європейськими мовами.

  
Наша ялинка буде окрасою школи упродовж усіх новорічних свят. Кожен охочий може прочитати листівки та листи, розглянути марки на конвертах і, звичайно, сфотографуватися напам’ять.
Участь у проєктах  eTwinning дає і дітям, і дорослим чудову можливість застосувати свої знання з іноземної мови, розширити власний кругозір і знайти нових друзів.
                                         
Координатор проекту Наталія Олефіренко

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.