четвер, 19 грудня 2019 р.

ШКОЛА  ЗАПАЛЮЄ  ЗІРКИ
19 грудня, в день Святого Миколая, в Абазівській ЗОШ І-ІІІ ступенів вітали учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь школи та стали переможцями й призерами районних учнівських олімпіад,  різноманітних інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань. Про досягнення І семестру 2019-2020н.р. розповіла  заступник директора з навчально-виховної роботи Спиця Т. М.
Для церемонії нагородження переможців учнівських олімпіад та конкурсів солодкі подарунки люб’язно надали ТОВ  «Політехніка - начальник Букрєєв Ігор Вікторович. Переможці та призери отримали солодкі подарунки від Полтавської районної державної адміністрації, районної ради, відділу освіти.
Грамоти вручали директор школи Цимбалюк Т. А. , голова Абазівської сільської ради Міхно П.І., депутат Полтавської районної ради Рябокінь Г.К. Цього року незмінний спонсор школи -  директор ТОВ «Полтаванасіння» Кочубей Олександр Васильович -  започаткував грошову винагороду для призерів районних  олімпіад, конкурсів і змагань.  Медалі  переможцям районних змагань з настільного тенісу Гринько Аліні та Дулич Катерині вручила «золота ракетка школи», екс-президент школи, нині студентка Полтавської державної аграрної академії Вероніка Голуб 
 У номінації «Відкрий світ – відкрий себе» вітали учнів початкових класів  - переможців шкільних олімпіад; учасників  творчих та дослідницьких конкурсів; дипломантів  учнівських інтернет – олімпіад. 
 У номінації  «Інтелектуальна надія школи» нагородили учнів, які взяли участь у районних олімпіадах з основ наук, інтелектуальних і спортивних конкурсах  і були близькими до перемоги, увійшли у п’ятірку і десятку кращих .
У номінації «Зірки науки»  відзначили учнів, які стали призерами районних учнівських олімпіад, інтелектуальних та спортивних конкурсів:  Герасименко Аліна – (10 клас), Рій Вадим (8 клас), Березницька Тетяна ( 9клас ), Дулич Катерина (9 клас) , Тимошенко Олена (10 клас)
 
У номінація «Інтелектуальне сузір’я» віншували учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь школи та стали переможцями й багаторазовими призерами районних олімпіад  з базових дисциплін,  різноманітних інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань: Мусійко Альона (10 клас), Таран Анастасія (9 клас), Гринько Аліна (9 клас).
Також на святі вручили грамоти  вчителям за високий професіоналізм, творчість, результативність у роботі з обдарованою учнівською молоддю та особистий внесок у підвищення якості освіти.

Директор школи Т.А. Цимбалюк висловила щирі слова вдячності, глибокої пошани батькам номінантів за підтримку та сприяння заохоченню до самостійної навчальної діяльності,  розвитку ерудиції та здібностей дітей. 
 
І звичайно найтепліші слова були звернені до тих, хто розуміє , що  розвивати, підтримувати і заохочувати дітей – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. А це  голова сільської ради Міхно П.І. разом з депутатським корпусом, депутат Полтавської районної ради Рябокінь Г.К., директор ТОВ «Полтаванасіння»   Кочубей О.В.,ТОВ «Політехніка»

Учні підготували театралізоване дійство, дарували присутнім пісні.
Свято пройшло в теплій, приємній атмосфері.


РЕЗУЛЬТАТИ УЧАСТІ УЧНІВ В ОЛІМПІАДАХ, КОНКУРСАХ, ЗМАГАННЯХ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.