субота, 16 листопада 2019 р.


ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА
У пятницю 15 листопада учні Абазівської школи вітали  працівників ТОВ «Коновалівка - Агро» з днем працівників сільського господарства. Участь у привітанні взяли діти та внуки тих, хто своєю працею день за днем  знаходиться на передовій нашої одвічної битви за врожай, це – працівники підприємства ТОВ  «Коновалівка- Агро». Діти подарували своїм рідним щирі  слова-привітання та побажали успіхів у їхній нелегкій праці.
Директор підприємства Калюжний О.І. від імені всієї організації подякував дітям за щирі привітання та вручив всім  школярам грамоти за участь у конкурсі малюнків, що був оголошений  підприємством незадовго до свята. У конкурсі брали участь діти 1-11 класів, всього було представлено 44 малюнки. Переможці визначалися за віковою групою. Призові місця  вибороли такі учні :
1-4 класи : Отрішко Катя, Рубан Мирослава, Скрипченко Кіріл;
  5-8 класи : Мірошніченко Юля, Клименко Саша,Кутова Аня;
 9-11 класи :  Отрішко Маша, Тимошенко Олена, Гринько Аліна.
Всім  переможцям  Олексій Іванович  вручив грамоти та цінні призи. Дітям було дуже приємно отримати подарунки, але  особливо раділа їхня творча наставниця - Тетяна Анатолівна Цимбалюк, яка своїми креативними ідеями надихала дітей на створення робіт.
Педагог-організатор Чорняєва В.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.