середа, 20 червня 2018 р.


 Україна – чудовий край з чарівною, неповторною природою, багатою історичною спадщиною і культурою. Кожна талановита людина завдяки своїй неповторній особистості, завдяки копіткій та наполегливій праці вносить вагомий вклад у творення нашої держави і наповнює слово “Україна” новим, якісним та унікальним смислом. 


Так, 19 червня у таборi «КОМПАС» пiд девiзом «Талановита в нас кожна дитина! Відкриєм таланти твої, Україно!» відбулося справжнє свято «Компас має таланти - 2018». В концерті прийняли участь всі загони табору: «Тормоза», «Динаміт», «Adidas». Діти виявили різноманітні таланти в співах, танцях, акторській грі, акробатичних вправах і в грі на музичних інструментах.


Наприкінці заходу вихованці зробили висновок: щоб чогось досягнути у житті, потрібно вміти вчитися, працювати над собою, розвивати свої здібності. Всі ми діти Божі, яким Господь дав таланти, щоб ми ними управляли і удосконалювали. А головний Божий талант – це вміння любити і пізнавати цей прекрасний світ. Тож, любімо одне одного та радіймо життю!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.