понеділок, 11 червня 2018 р.


БАТЬКИ РАДИЛИСЯ

5 червня  2018 року  відбулося чергове засідання загальношкільного батьківського комітету, на якому  були розглянуті питання:
1.    Підсумки роботи загальношкільного батьківського комітету за 2017/2018 н.р.  ( Доповідач –Шкурупій Н.М.)
2.    Підготовка навчального закладу до 2018-2019 навчального року ( Доповідач – Цимбалюк Т.А.)
3.    Доцільність  функціонування  Фонду розвитку школи .

В ході обговорення першого питання був відзначений позитивний досвід роботи голови ЗБК з  залучення учнів до волонтерської діяльності, участі батьків у різних формах виховної  та громадської діяльності школи.
Директор школи ознайомила батьків  з планом заходів щодо підготовки навчального закладу до 2018-2019 навчального року, а саме :
1 За рахунок коштів  районного  бюджету відділом  освіти Полтавської РДА ( начальник Веретільник Н.В.) придбана   фарба для  підлоги для всіх класів і всіх шкільних приміщень , біла  фарба для проведення  ремонтних робіт на І поверсі.
2.За  рахунок спонсорської допомоги ( народний депутат України  Бублик Ю.В.) буде проведена заміна  вхідних дверей.
3. За рахунок коштів  районного  бюджету відділом  освіти Полтавської РДА ( начальник Веретільник Н.В.) розпочата робота по встановленню  грат  в частині приміщень Абазівської ЗОШ І-ІІІ ст.
4. Директором школи  направлено відношення  до відділу освіти Полтавської РДА щодо заміни світильників по класах .

За згодою  голів класних комітетів  заплановано проведення ремонтних робіт по класах  з 07.07.2018 по 23. 07.2018 року.
     Під час обговорення  третього  питання  батьками було висловлено  побажання  щодо  активізації роботи з питання  функціонування Фонду розвитку школи,  подолання  інертності  та  неузгодженості  дій всіх сторін,  задіяних у цьому процесі.  Всі присутні  голови класних комітетів  одноголосно вирішили –  Фонду Бути   !!!   Вирішено  надати  спонсорську допомогу на придбання  підручників  (у разі необхідності ).
Шановна батьківська громадо ! У вересні  2018 року ми зустрінемось на загальношкільній конференції , де  спільно визначимо  пріоритетні напрями   роботи  Фонду розвитку школи.
Чекаємо ваших конструктивних пропозицій !!!

Голова ЗБК Надія Шкурупій

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.