вівторок, 5 вересня 2017 р.

ВІДКРИТТЯ НОВОГО ХАРЧОБЛОКУ


5  вересня  2017 року  закарбується в історії Абазівської ЗОШ  І-ІІІ ст. як день народження  нового  сучасного харчоблоку , аналогу якого ще немає у районі. Зазвичай на день народження запрошують гостей, і  на свято до школи  завітали почесні гості :
Карімов Ігор Рамазанович – голова Полтавської РДА,
Веретільник Наталія Володимирівна – начальник відділу освіти Полтавської РДА,
Оленєв Павло Юрійович – голова будівельної комісії Полтавської районної ради,
Рябокінь Григорій Костянтинович – депутат Полтавської районної ради,
Міхно Павло Іванович – голова Абазівської сільської ради.
 Голова Ради школи Олефіренко Н.Г.  запросила перерізати символічну стрічку почесних гостей.  Завдяки   старанням  районної влади в Абазівській школі з’явився  новий  комфортний  та зручний харчоблок на 64 місця з новими меблями та сучасним обладнанням.
 Сьогодні радощів у  дітвори стало вдвічі більше, тому що поряд з харчоблоком відкрився  затишний і теплий клас для учнів 2 класу.  І тепер, нарешті , всі учні будуть вчитись в одну зміну.
 Зі словами привітання до Абазівської громади  звернулися керівники району та депутати районної ради , сільський голова.
 Слова вдячності звучали від учнів , вчителів , батьків школи . Зі словами  глибокої  поваги  та  вдячності  за особистий внесок  у розвиток Абазівської школи звернулася  директор  Цимбалюк Т.А.  до голови  Полтавської РДА  Карімова Ігоря Рамазановича.

Колектив Абазівської школи, представники Абазівської територіальної громади, начальник відділу освіти  Полтавської РДА  Веретільник Н.В. вдячні за   турботу та піклування про сьогодення і майбутнє підростаючого покоління! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.