субота, 2 вересня 2017 р.

Свято 1 вересня
 Першовересневий ранок  зустрів школярів  зливою.  Але це не зіпсувало свята в Абазівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Урочисту зустріч під девізом «Громада, школа, родина — єдині»   було перенесено з шкільного подвір’я  у Будинок культури, і це надало  заходу  відчуття затишку й  теплоти. 
Семикласниці  Гринько Владислава й Таран Анастасія урочистими віршами ввели присутніх в атмосферу свята, а дівчатка з 2 по 10 клас подарували яскраву танцювальну композицію, яка була  нагороджена бурхливими оплесками.  Як  і завжди, з великим інтересом присутні очікували появи першокласників. А шкільна родина цьогоріч поповнилася аж 21 першокласником!
 Класний керівник новачків Олефіренко Наталія Григорівна прийняла  діток із батьківських турботливих рук у свої  дбайливі   з натхненням і впевненістю. 
Директор школи Цимбалюк Тетяна Анатоліївна та запрошені гості заходу — а це  начальник відділу освіти Полтавської райдержадміністрації Веретільник Наталія Володимирівна, сільський голова Міхно Павло Іванович, депутат районної ради Рябокінь Григорій Костянтинович, завідуюча Абазівським дошкільним закладом Шпигун Ірина Михайлівна та депутати сільської ради  Васюта Олена Андріївна, Ісаєнко Валентин Іванович,  Кудря Валентина Петрівна — привітали  учнів з початком нового навчального року й побажали успіхів у навчанні.
Приємною несподіванкою для присутніх стало вручення директором  школи Тетяною Анатоліївною подяк  начальнику відділу освіти Полтавської райдержадміністрації  Веретільник Н. В., голові районної ради Кононенку  М.М., сільському голові Міхну П.І. за  підтримку школи, допомогу у вирішенні проблем, за бажання зробити нашу школу найбільш конкурентоспроможною в Полтавському районі.

 Пожвавлення та оплески викликали подарунки: від Полтавської районної ради школа отримала два нових комп’ютери, а Рябокінь Г.К. вручив  для заняття спортом волейбольну сітку.
Після традиційних віршиків від найменших школярів  першокласниця Козенко Діана зі своєю мамою  Козенко Юлією виконали пісню «Перший раз у перший клас»,  і  як же красиво танцювали першокласники під цю пісню!
І ось нарешті  прозвучала мелодія омріяного Першого дзвінка, а подарували  її  одинадцятикласник Луговий Олександр з першокласницею Жужмою Маргаритою.
Усі разом дружно,  клас за класом,  попрямували  до школи, де батьки 1 класу утворили вишитими рушниками  арку, під якою діти в супроводі вис
В добру путь, дорогі діти!!!

Автор: Іщенко Т.П., учитель української мови та літератури

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.