вівторок, 23 листопада 2021 р.

 

У  рамках відзначення Міжнародного дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між усіма учасниками освітнього процесу з 15 по 19 листопада у школі був проведений  «кольоровий» тиждень толерантності під девізом «Толерантність – шлях до миру та співпраці». План проведення тематичного тижня був насичений і різноманітний. Упродовж тижня всі учні школи брали активну участь у заходах. Щодня було висвітлено план дій на наступний день, оголошено правила, яких необхідно дотримуватися, адже кожен день був тематичним та не схожим на інші.


         У понеділок було проведено  опитування « Що таке дружба?», де учні записували свої відповіді у форматі відкритого мікрофону.

Символ понеділка – зелений колір, який символізує  оздоровлення, безконфліктність.

Вівторок – День усмішки й гарного настрою – розпочинався з дому кожного учня й учителя, адже необхідно було підібрати в одязі чи аксесуарах жовтий колір, який означає позитив, оптимізм. На перервах учні 5-9 класів  брали активну участь у акції «Знайди усмішку»: необхідно було зібрати якомога більше смайлів однієї тематики.

Середа – День відкритості й тактовності. Колір дня – білий, що означає благородство, чесність, відкритість. На великій перерві проведено акцію «Долоньки», мета якої – викликати в учнів почуття вдячності та співчуття.


                                                                         Четвер минув під назвою «День взаєморозуміння та порозуміння». Кольором дня було обрано синій, що символізує оптимізм і спокій, пригнічує агресивність і руйнівні емоції. На перервах учні мали можливість пройти тестування на тему «Який ти друг», а також створили «Дерево толерантності» – символ життя, мудрості, духовної культури людства. З учнями 8 класу проведено тренінг «Назустріч толерантності».

П’ятниця – День ввічливості, колір дня – червоний, що  пробуджує бажання діяти й просто піднімає настрій. У цей день підводили підсумки всього тижня та дарували один одному гарний настрій.Найактивніші класи отримали солодкі подарунки. Ось так весело, цікаво та змістовно промайнув тиждень толерантності в Абазівській школі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.