середа, 15 вересня 2021 р.

15 вересня у рамках проведення інформаційно-профілактичного заходу «День з поліцейським і рятівником» працівники  головного  управління ДСНС України у Полтавській області  спільно з представниками Національної поліції завітали до Абазівсьої ЗОШ І-ІІІ ст.

На зустрічі з пожежними та поліцейськими учні дізналися про те, що входить в комплекс заходів пожежної безпеки, як забезпечується безпека громадян, і як діти можуть забезпечити власну безпеку. Від надзвичайників діти дізналися про професію рятувальника, про те, чим вони займаються, і чому їх праця дуже важлива і корисна для країни.

Діти побували у ролі поліцейських, спробували у дії рацію правоохоронців , а по закінченню заходу зробили фото на згадку

Школярі ознайомились з пожежним автомобілем та пожежно-рятувальним оснащенням та спорядженням. Після чого вогнеборці провели оперативне розгортання з подачею води до умовної пожежі, усі бажаючи мали змогу спостерігати за роботою рятівників.



Такі зустрічі формують у дітей інтерес і повагу до професії пожежного- рятувальника та поліцейського.


    Щасливі посмішки на дитячих обличчях говорили про те, що захід пройшов успішно, принісши школярам безліч позитивних емоцій і радості.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.