понеділок, 24 травня 2021 р.

     З 17 до 23 травня 2021 року за ініціативою ООН по всьому світу проводиться шостий Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху. Цього року його присвячено темі перевищення швидкості – одній із провідних причин дорожньо-транспортного травматизму.

    Основна мета тижня – запровадження обмеження швидкості до 30 км/год, щоб це було нормою для міст, селищ та сіл у всьому світі. Безпека міських вулиць – це і про безпечну швидкість, і про безпечну інфраструктуру, і про альтернативні види транспорту, і про безпечну поведінку учасників дорожнього руху.

    В рамках цього тижня в Абазівській ЗОШ І-ІІІ ст. на уроках з основ здоров'я було проведено бесіди та уроки на свіжому повітрі з метою повторення правил переходу через дорогу " Безпечний шлях школяра зі школи додому". Виявили і деякі проблеми: на дорогах села не видно розміток пішохідних переходів, не вистачає знаків, деякі знаки не видно через гілля дерев. Учні разом з учителем Половенко Ю.А. звернулися до старости села Кравченка О.Ю. допомогти вирішити дані проблеми.


Вчитель основ здоров'я Половенко Юлія Анатоліївна.

Тиждень ПДР.Основи здоров'я.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.