середа, 2 грудня 2020 р.

 

06.10. 2020 року Комунальний заклад Полтавської обласної ради „Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді” провів заочну ІX обласну конференцію „Пізнання історичної минувшини в іменах – підґрунтя освіти нації” (висвітлення життєвого та творчого шляху полтавців у різних галузях науки, техніки та мистецтва). 

Участь у конференції взяло більше 100 учасників з різних куточків Полтавщини, які проводили дослідження за профілями на різну тематику. Наша школа взяла участь у фізико-математичному профілі  – „Невідоме про відомого математика і механіка Михайла Остроградського”.

Кращі роботи ІX обласної конференції „Пізнання історичної минувшини в іменах – підґрунтя освіти нації” відзначені грамотами, а їх наукові керівники – грамотами за наукове керівництво роботою учасників конференції.

У нас є чим пишатися!!!! Ми щиро  вітаємо Альону Мусійко та наукового керівника Наталію Олександрівну Скорик з успішною участю в обласній конференції "Пізнання історичної минуввшини в іменах - підгрунтя освіти нації" !!!

 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.