четвер, 20 грудня 2018 р.


Сьогодні, 19 грудня,  Святий  Миколай  приносить  радість у кожну оселю,  обдаровує своєю любов’ю  всіх, особливо тих, хто робить добрі вчинки. Не обминув він і нашої школи.  
       Цей незвичайний день почався, як і будь–який інший. Але вже після першого  уроку почалися сюрпризи. Дзвінок покликав учнів не на перерву, а на лінійку. Виявляється, до нас завітали гості! Директор  ТОВ «Коновалівське АГРО» Олексій Калюжний  разом із сільським головою привітали дітей зі святом і вручили подарунки від Миколая усім учням школи. Першокласників від імені партії «Батьківщина» привітав солодкими подарунками депутат районної ради Григорій Рябокінь. Діти дякували гостям бурхливими оплесками. На наступній перерві школа знову вітала гостей. На цей раз приїхав наш друг депутат Верховної ради Юрій Бублик.  Він теж привітав усіх зі святом та подарував  тенісний стіл!  Його подарунок викликав шквал емоцій. Директор школи Тетяна Анатоліївна звернулася до гостей зі словами вдячності.
 Починаючи з першого уроку, Ангели, Сніжинки та чортики,  а також сам Святий Миколай, у яких перевтілилися учні 6 класу та дев’ятикласник, вітали учнів 1-5 класів, вихованців ДНЗ «Світанок». Діти розповідали про свої добрі справи у школі і вдома,  з радістю отримували подарунки від Миколая.

      Та найголовніше  чекало школярів та їх батьків після уроків — загальношкільне свято «Крок до зірок» вшанування призерів та переможців шкільних та районних предметних олімпіад та конкурсів. А успіхів на районних етапах  цього року було найбільше за всю історію школи - 19! Тож нагороджували учнів у кількох номінаціях:«Вогонь пізнання», «Воля до  перемоги»,                       «Спортивна гордість», «Інтелектуальна надія», «Зірки науки».   На свято завітало багато гостей, саме вони  вручали грамоти та подарунки.  Це голова голова Абазівської сільської ради Павло Міхно, депутат Полтавської районної ради Григорій Рябокінь, голова обласного відділення Міжнародної організації «Жіноча громада», заслужений працівник культури України Валентина Шемчук, депутати Абазівської сільської ради Олена Васюта, Олексій Рій та Валентин Ісаєнко, директор місцевого краєзнавчого музею Олександр Лукомінський,  голова загальношкільного батьківського комітету Надія Шкурупій.


Піднятися на вершину слави зіркам науки допомогли наполегливість, жага знань, уміння сконцентруватись  та постійна допомога  й підтримка справжніх фахівців своєї справи - талановитих вчителів.

Футбольній команді школи, яка виборола ІІ місце у районі, приватний підприємець Валентин Ісаєнко подарував футбольний м’яч . А директор місцевого краєзнавчого музею Олександр Лукомінський вручив школі картину художника-шістдесятника Олександра Глушаченка (до речі, нашого односельця)
Адміністрація та батьківський колектив школи вдячні за матеріальне забезпечення свята спонсору  -  депутату Полтавської обласної ради Ірині Степаненко.  

Іщенко Т.П., учитель української мови

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.