вівторок, 2 жовтня 2018 р.


 Перші успіхи у 2018-2019  навчальному році

21 вересня 2018 року на базі Розсошенської гімназії було проведено районний етап XХІІматематичних змагань імені М.В.Остроградського з метою виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до історії математики та традицій свого народу, вшанування пам’яті нашого славетного земляка М.В.Остроградського. Змагання проводились у двох вікових групах: молодша група – учні 8-9 класів та старша група – учні 10-11 класів. Випробування складалось з двох турів: І тур – підготовка конкурсної роботи, яка надавалась оргкомітетові у день проведення Змагань; ІІ тур – виконання практичних завдань, відповіді на які учасники давали у письмовій формі протягом 4 годин.
У математичних змаганнях взяли участь 14 юних математиків з 10-ти навчальних закладів району. Під час виконання практичних завдань учні показали знання, які необхідні для доведення теореми зі шкільного курсу геометрії, розв'язування задач з алгебри та геометрії, відповіли на питання, пов’язані з життєвим шляхом та науково-педагогічною діяльністю М.В.Остроградського. Компетентне журі змагань відзначило, що майже всі конкурсні роботи учасників відповідали математичній тематиці та, перевіривши письмові завданя, визначили переможців -  Мусійко Альона Андріївна, учениця 9 класу Абазівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Підтопта Олександр Олександрович, учень 11 класу Пальчиківського НВК.

  Із сайту КОМУНАЛЬНАОЇ  ОРГАНІЗАЦІЇ  "МЕТОДИЧНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР З ОБСЛУГОВУВАННЯ  ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ" ПОЛТАВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ
Наша  Аліна Гринько (8 клас) у цьому конкурсі посіла ІІ місце.
Вітаємо Альону та Аліну з перемогою, бажаємо подальших успіхів в інтелектуальних конкурсах та навчанні!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.