середа, 24 січня 2018 р.

Сила народу —в єдності!

    

24 січня усі учні та працівники Абазівської школи вітали дорогих гостей. До нас завітав  волонтер  благодійної організації Благодійний фонд «Полтавська громада разом» Данилевський Іван Миколайович. 


      Пригадуєте,  8 грудня 2017 ми всі дружно передали цим Небайдужим Громадянином невеличкі гостинці для воїнів та діток, що живуть на Донеччині? Так от сьогодні він привіз нам зі Сходу гарячий привіт і слова вдячності. А ще Іван Миколайович вручив Подяки від бійців та командира в/ч А 0666 нашій школі,  особисто директору школи Цимбалюк Тетяні Анатоліївні та кожному класу окремо. 

«Ми безмежно вдячні Вам за підтримку боєздатності військових частин Збройних Сил України, за те, що в нелегкі часи Ви знаходите можливість надавати матеріальну та моральну допомогу військовим у зоні АТО. Ви — наша надійна опора та підтримка, що забезпечить нашу спільну перемогу. Бережемо Україну разом!» — підписав Подяку командир  В.М. Зубовський.  Крім цього, волонтери передали Подяки школі та особисто директору від адміністрації та вихованців дошкільного навчального закладу №6 «Червона Шапочка» м. Красногорівка Донецької області «за високу національно – свідому позицію, активну волонтерську допомогу, безкорисливу турботу та допомогу дітям».
 Вручили Подяку і  третьокласнику Ярославу Кириленку, який на прохання «Дєда» (такий позивний має волонтер Данилевський І.М.) знову урочисто прочитав вірш Володимира Сосюри «Любіть Україну». Також на зустрічі був присутній наш друг,  депутат Полтавської районної ради,  волонтер  Рябокінь Григорій Костянтинович, який подякував Івану Миколайовичу за його працю та підкреслив, що Україна зберігає свою незалежність у таких важких умовах саме завдяки волонтерському рухові.
        І діти, й дорослі вкотре переконалися: сила народу — в єдності!




        Учитель української мови та літератури Іщенко Т.П.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.