понеділок, 19 грудня 2016 р.

19 грудня – День Святого Миколая
У дитячому садочку
Сьогодні довгожданий день зустрічі з мріями та подарунками. Свято дитинства й щедрості, на яке щорічно чекають наші учні. Вважається, що діткам, які гарно поводили себе протягом року, Святий Миколай  підкладає під подушку подарунки та солодощі, а хто не дуже добре – різочку.  Отож сьогодні Святий Миколай завітав до учнів початкових класів та у дитячий садочок «Світанок». Діти розповіли йому про свої добрі справи, а він пригостив їх солодощами.  Святкове дійство  підготували учні 8-11 класів разом із учителем Кабак Яною Олександрівною. Та не менш цікавий сюрприз чекав сьогодні і на учнів старших класів, бо традиційно в цей світлий день школа вітає переможців І  (шкільного) етапу Всеукраїнських предметних олімпіад. А їх цього року аж 30!  На свято завітав не лише Святий Миколай (Володимир Афанасєв), а і досить серйозні гості – голова сільської ради Павло Іванович Міхно , голова  постійної комісії в справах молоді, культури, освіти, духовності, медицини, спорту,законності та правопорядку, захисту прав людини Шило Наталія Іванівна, голова Ради школи Олефіренко Наталія Григорівна.
Переможці шкільних олімпіад отримали грамоти та солодощі, а також у подарунок музичні номери, підготовлені учнями 4 класу разом  з учителем Олефіренко Н.Г.
Дітей щиро привітала директор школи Цимбалюк Тетяна Анатоліївна. Вона наголосила на важливості знань у наш стрімкий час і подякувала спонсорам свята – приватним підприємцям Гонтовому  Володимиру Миколайовичу та Гниді  Анатолію  Володимировичу.
Голова Ради школи Олефіренко Н.Г. закликала всіх учнів школи долучитися до акції «Привітай українського воїна з Новим роком!», започаткованої учнями 4 класу. Ваші листівки будуть передані у «Батальйон небайдужих». Чекаємо роботи до 24.12.2016.
Дорогі наші учні, зі святом Чудотворця!
Зростайте добрими й щасливими – батькам на радість, а Україні –  на  славу!
Достатку, затишку й душевного родинного тепла!

Святий Микола хай освятить вас і благословить на добрі справи!

Більше фотографій у фотоальбомі.
Автор: заступник директора з НВР Спиця Т.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.